Солдатів РФ питають в анкетах, чи готові придушувати мітинги - Навальний

Солдатів РФ питають в анкетах, чи готові придушувати мітинги - Навальний

Укрінформ
Російське міністерство оборони проводить анкетування серед військовослужбовців, чи готові ті брати участь у придушенні заворушень.

Про це повідомив у Twitter Олексій Навальний. Анкети МО РФ показані у випуску новин You-Tube каналу «Навальний Live».

«Яке цікаве анкетування проводить Міністерство оборони (Росії - ред.) серед солдатів. «Хто з «прозахідних політиків» найбільш популярний на вашу думку?». «Як ви ставитеся до «несанкціонованих зборищ» опозиції?».  «Чи готові ви виконувати наказ по силовому придушенню осіб, які закликають до силової зміни конституційного ладу?» - пише Навальний.

У випуску новин на You-Tube каналі «Навальний Live», де було продемонстровано анкети, також повідомляється, що є окрема анкета для анонімного голосування, в якій під № 15 стоїть питання: «Хто з ваших товаришів по службі відкрито закликає не брати участі у виборах?». Тобто, російських військовослужбовців закликають доносити на товаришів по службі, що бойкотують президентські вибори-2018.

Читайте також: Ведучих інтернет-каналу Навального відправили під арешт

Зображення анкет узято з Twitter солдата строкової служби Владислава Тазманова, що працює на російській радіолокаційній станції. Зараз акаунт видалено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-