Перемовник із Україною: Явлінський підтвердив, що може замінити Суркова

Перемовник із Україною: Явлінський підтвердив, що може замінити Суркова

Укрінформ
Кандидат у президенти РФ від демократичної партії "Яблуко" Григорій Явлінський підтвердив, що може змінити Владислава Суркова на посту головного перемовника щодо ситуації в Україні.

Про це він повідомив "МБХ медіа" у ході спілкування із журналістами у Пскові.

"Дійсно, така тема обговорюється. Така розмова у мене була із президентом Путіним у листопаді. Я обговорював із ним тему України. Якщо це питання буде порушуватись, то я його буду дуже серйозно розглядати, тому що це тема номер один", - сказав Явлінський.

За його словами, нормалізація відносин між Росією та Україною - це "запорука будь-якого позитивного рішення, як у економіці, так і у соціальному житті".

Читайте також: Зустріч Волкера і Суркова не дала жодного результату - Клімкін

"Від цього залежить усе. Поки ми не нормалізуємо ці відносини, нічого, великою мірою, зробити неможливо. Я буду обговорювати цю тему всерйоз. Для вирішення українського питання я готовий робити все, що завгодно. Але я не впевнений, що він (Путін - ред.) цього бажає", - вважає політик.

Раніше інформація про можливу заміну Суркова на Явлінського з'являлася у анонімному телеграм-каналі "Незигарь". Але тоді анонімне повідомлення не набуло резонансу у інформаційному полі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-