У центрі Баку прогримів вибух у багатоповерхівці, є постраждалий

У центрі Баку прогримів вибух у багатоповерхівці, є постраждалий

Фото, відео
Укрінформ
У столиці Азербайджану Баку в житловому будинку неподалік станції метро "28 травня" на вулиці Діляри Алієвої стався вибух, постраждала одна людина.

Про це повідомляє 1news.az

"Згідно з інформацією, в результаті вибуху на першому поверсі розташованого за цією адресою житлового будинку є постраждалий", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, стан потерпілого тяжкий, він отримав опіки близько 85-90% тіла, наразі його помістили в Республіканський опіковий центр.

Читайте також: У Польщі через вибух на газогоні загорілися чотири будинки

За словами постраждалого, вранці він відчинив двері магазину, в якому працює, і зайшов усередину. Вибух стався, коли чоловік увімкнув світло. 

Вибух у центрі Баку / Фото: 1news.az

Передбачається, що інцидент стався через витік газу. За словами заступника гендиректора ВО "Азерігаз" Руслана Алієва, який прибув на місце події, щось зачепило газову лінію квартирно-будівельного кооперативу.

“Учора на території велися якісь розкопки, і явно помітно, що газову лінію КБК зачепили. Як припускають, вибух стався через витік газу", - сказав він.

У зв'язку з цим інцидентом відповідними структурами ведеться розслідування.

Представник "Азерігаз" додав, що через цей інцидент близько тисячі абонентам зупинено подачу газу.

Алієв повідомив, що в результаті вибуху загиблих немає, постраждала одна людина.

Зазначається, що вибух завдав шкоди третьому поверху будинку. У зв'язку з тим, що житлові приміщення починаються з 4-го поверху будинку, ніхто з жителів не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-