Китай пообіцяв ще більшу економічну відкритість для іноземного бізнесу

Китай пообіцяв ще більшу економічну відкритість для іноземного бізнесу

Укрінформ
Китайська Народна Республіка має намір і надалі реформувати та ще більше відкривати внутрішнє економічне середовище для іноземних інвестицій та бізнесу.

Про це заявив директор Головного офісу Центральної групи керівників з питань економіки та фінансів Китайської Народної Республіки Лю Хе під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі, повідомляє інформаційне агентство Xinhua

«Китай і надалі інтенсивно інтегруватиметься з міжнародними торговельними правилами та полегшуватиме доступ до власних ринків. Також Китай суттєво відкриє доступ до сектору державних послуг, особливо фінансового, та створить більш привабливе інвестиційне середовище», - підкреслив Лю Хе.

Читайте також: Меркель у Давосі застерегла від протекціонізму та "отрути для суспільства"

На його думку, китайський ринок зробить значний внесок у глобальний економічний розвиток. Проте Лю Хе зауважив, що світова економіка має ще досить багато проблем: великі кредитні заборгованості, протекціонізм та загострення ситуації в регіональних та міжнародних гарячих точках. Представник Китаю  закликав світову спільноту об’єднати зусилля задля подолання окреслених перешкод. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-