Конфлікт у школі Марселя: вчителька не віддала учениці мобільний

Конфлікт у школі Марселя: вчителька не віддала учениці мобільний

Укрінформ
В одному з навчальних закладів Марселя – коледжі Роза-Паркс педагогічний колектив оголосив і одноденний страйк після того, як одну з учительок відсторонили від занять через конфлікт з ученицею 5 класу, якій педагог відмовилася віддати мобільний телефон.

Використання мобільних телефонів наразі обмежене майже у всіх школах Франції (рішення приймає керівництво школи), повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Конфлікт стався у понеділок, учениця 5 класу обурилася після того, як їй було відмовлено у користуванні мобільним телефоном», - повідомили в школі.

Під час сутички, за свідченнями учнів, учителька образила ученицю словесно та застосувала до неї фізичну силу. Натомість із тими самими звинуваченнями виступили представники педагогічного колективу, звинувачуючи керівництво школи в тому, що в закладі створена незадовільна атмосфера.

Читайте також: У Франції чоловік знайшов у квартирі 1,5-метрового пітона

У разі доведення факту, що вчителька здійснювала щодо учениці дії, які містили елементи насильства, до розслідування, що триває, буде долучено поліцію. Міносвіти також створило спеціальну групу, що бере участь у розслідуванні.

Як відомо, з нового навчального року учням початкової і середньої шкіл у Франції буде заборонено користуватися мобільними телефонами

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-