В США від морозної стихії загинули вже десять осіб

В США від морозної стихії загинули вже десять осіб

Укрінформ
Масштабний зимовий шторм, що обрушився на значну частину Сполучених Штатів на початку тижня, забрав життя щонайменше десятка людей, головним чином, на півдні країни.

Про це повідомило в середу американське інформагентство AP.

"Щонайменше, десятеро людей загинули, у тому числі дитина в машині, яку викинуло в кювет на слизькій дорозі в штаті Луїзіана", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: У США скасовано понад тисячі авіарейсів через зимовий шторм

Сніг, обледеніння та рекордно низькі температури призвели до зупинки швидкісних автострад, шосейних доріг, закриття шкіл та державних установ в усій південній частині США. Попри те, що багато людей дослухалися попереджень місцевої влади перед штормом та залишились вдома, багато хто опинився в крижаній пастці на дорогах.

Читайте також: Вітри на Корсиці побили рекорд за швидкістю

Найбільше летальних випадків зареєстровано в штаті Луїзіана, де від стихії загинуло чотири людини під час дорожньо-транспортних пригод. Крім того, люди загинули в ДТП неподалік від Атланти та в Західній Вірджинії. Ще однією жертвою став безпритульний у Х'юстоні, штат Техас, який замерз на вулиці. Крім того, була виявлена мертвою жінка в засніженому парку біля мерії Мемфіса.

Читайте також: Снігопади і урагани обрушилися на Німеччину

У південних штатах США покрилися льодом пальми вздовж узбережжя.

Як повідомляв Укрінформ, зимовий шторм цими днями накрив більшу частину Америки. Найбільш незвичною морозна погода видалася у теплих штатах на півдні США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-