Пожежа на пасажирському судні у Флориді: люди діставалися до берега вплав

Пожежа на пасажирському судні у Флориді: люди діставалися до берега вплав

Укрінформ
Пасажирське судно спалахнуло, щойно відійшовши з порту в штаті Флорида США, через що півсотні людей були змушені діставатися в холодній воді до берег вплав.

Через інцидент постраждали щонайменше 15 людей, повідомило інформагентство Reuters.

"Принаймні 15 людей постраждали під час пожежі, яка охопила судно біля узбережжя Флориди та змусила півсотні людей на борту стрибати у води Мексиканської затоки та плисти до берега", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Пожежа на танкері біля Китаю: рятувальники знайшли тіла двох загиблих

За даними попереднього розслідування, пожежа виникла у неділю, близько 16:15 за місцевим часом через несправність двигуна. Наразі оцінюються причини та масштаби аварії.

"Капітан човна сказав, що проблема з двигуном. За його словами, він помітив появу диму в машинному відсіку та розвернув судно", - повідомив представник команди рятувальників.

Інцидент стався на 18-метровому човні, який перевозив пасажирів до плавучого казино Sun Cruz, яке перебувало у міжнародних водах. Після появи диму капітан запропонував 50-ти людям, що перебували на борту човна залишити корабель і плисти до берега близько 100 метрів. За словами рятувальників, вогонь "повністю охопив" човен. Деякі із зафіксованих уражень людей пов'язані з їх перебуванням у холодній воді та отруєнням від диму.

Читайте також: Танкер, який тиждень горів біля берегів Китаю, затонув

Через інцидент ініційоване офіційне розслідування незабаром розпочнеться офіційне розслідування, до якого долучилися в тому числі Берегова охорона США, Служба пожежної охорони штату, місцевий порту та Комісія з охорони природи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-