Мобі заявив, що спілкувався з ЦРУ про зв'язки Трампа з Росією

Мобі заявив, що спілкувався з ЦРУ про зв'язки Трампа з Росією

Укрінформ
Американський музикант Мобі (псевдонім Річарда Мелвілла Холла), заявив, що представники ЦРУ США просили його публікувати в соцмережах інформацію про зв'язок американського президента Дональда Трампа з РФ.

Про це він сказав у інтерв'ю музичної радіостанції WFPK

"Вони повідомили мені деяку інформацію і сказали: "Послухай, у тебе в соцмережах більше підписників, ніж у нас, тому, можеш, будь ласка, викласти щось із цих речей, щоб якось висвітлити їх", - розповів Мобі.

Як розповідає музикант, близько року тому він зустрівся зі своїми друзями з ЦРУ, які були стурбовані публікацією доповіді з компрометуючою інформацією про зв'язки Трампа з Росією. Вони запевнили Мобі, що це правдива інформація і попросили поширити її в соціальних мережах, оскільки він має значно більше підписників.

Читайте також: Секс-скандал з Трампом: порноактрисі заплатили $130 тисяч за мовчання - ЗМІ

"Глибока залученість сім'ї Трампа в бізнес, їх зв'язок c організованою злочинністю, спонсорством тероризму, російськими олігархами, це дійсно темна історія. Я думаю, нам краще пристебнути ремені і триматися", - наголосив Мобі.

Після цього у лютому Мобі написав, зокрема в Instagram, що "російське досьє на Трампа реальне на 100% – Трамп і його оточення з першого дня були в змові з Путіним і російським урядом і планують війну, швидше за все, з Іраном". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-