Nestlе хоче продати свій кондитерський бізнес в США

Nestlе хоче продати свій кондитерський бізнес в США

Укрінформ
Швейцарська корпорація Nestlé S.A. близька до укладання угоди щодо продажу свого американського бізнесу з виробництва кондитерських виробів італійській компанії Ferrero за $2,8 млрд.

Про це інформує агентство Bloomberg із посиланням на обізнане джерело, пише "Інтерфакс".

Як повідомляє джерело, компанії можуть підписати угоду вже цієї неділі, 14 січня. В грудні 2017 року Nestlé остаточно вирішила позбутися кондитерського бізнесу в США, прибуток якого в 2016 році становив близько $915 млн.

Читайте також: У Європі відкрили перший музей Nestle

До числа брендів "солодкого" американського підрозділу Nestlé входять популярні на внутрішньому ринку марки шоколаду Butterfinger, BabyRuth, 100Grand, SkinnyCow, Raisinets, Chunky, OhHenry! і SnoCaps, локальні бренди інших кондитерських виробів, серед яких SweeTarts, LaffyTaffy, Nerds, FunDip, PixyStix, Gobstopper, BottleCaps, Spree і Runts, а також міжнародний бренд шоколаду Crunch.

Нагадаємо: Nestlé є третім за ринковою часткою виробником кондитерських виробів у світі після Mars Inc. і Mondelez International Inc. У США компанія посідає четверте місце, тут її, крім названих, випереджає ще Hershey Co.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-