Німецький дорожній патруль не пропустив транспорт з американськими танками

Німецький дорожній патруль не пропустив транспорт з американськими танками

Укрінформ
Співробітники німецької транспортної поліції зупинили військовий транспорт з танками американської армії за порушення правил дорожнього руху.

Про принциповість патрульних в середу написала Welt.

«Поліція зупинила транспортний конвой з американськими танками, який прямував з Польщі, на трасі А4 біля Баутцена», - йдеться в повідомленні.

Шість 25-тонних гаубиць типу M109 повинні були бути доставлені в Німеччину на військову базу США у вівторок після виконання завдань в Польщі.

Читайте також: США перекинули до Британії три стратегічні бомбардувальники

Під час перевірки патруль виявив безліч порушень, у тому числі відсутність необхідних супровідних документів, порушення вимог щодо габаритів вантажу (він був дуже широким) та максимально допустимої ваги (дуже важкий), а також те, що деякі водії сиділи за кермом без відпочинку недозволено довго. За підсумками, простий дорожній патруль заборонив колоні подальший рух.

Коли вона змогла продовжити шлях, не повідомляється, всю середу танки простояли в Растштетте. Поліція зажадала виконати всі їхні вказівки. До того ж, фірмі, яка відповідала за доставку вантажу, і водіям доведеться заплатити штраф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-