У Санкт-Петербурзі сталася масова бійка на площі, вісім госпіталізованих

У Санкт-Петербурзі сталася масова бійка на площі, вісім госпіталізованих

Укрінформ
У Санкт-Петербурзі на Конюшенній площі сталася масова бійка, в результаті якої вісім осіб були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє "Дождь" з посиланням на регіональне МВС. 

"Під час бійки один з учасників - 24-річний чоловік - отримав ножове поранення. Після інциденту було порушено справу за частиною 2 статті 111 КК РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю)", - йдеться в повідомленні.

Поліція затримала двох підозрюваних.

Як пише «Фонтанка», в бійці брали участь близько 20 осіб. Конфлікт розпочався 6 січня близько 5:00, коли дві компанії молодих людей зіткнулися біля будинку №2 на Конюшенній площі. Причини конфлікту поки не встановлені.

Читайте також: Біля церкви УПЦ МП побили жителів Запоріжжя, які принесли ляльку

За даними ЗМІ, 24-річний учасник бійки знаходиться в реанімації з ножовою раною плеча і грудей. Ще одного учасника (26 років) з численними порізами госпіталізували в стані середньої тяжкості. 20-річний учасник бійки госпіталізований у важкому стані зі зламаною щелепою і численними кульовими пораненнями. Інші учасники бійки надійшли з ножовими пораненнями в ногу, кульовими пораненнями. У одного з забіяк зламано ніс, ще один, 19-річний, відбувся струсом.

Варто зазначити, що 6 січня в Петербурзі також відбулася масова бійка на проспекті Ветеранів. Її учасники стріляли з травматичного пістолета. Одна з куль потрапила в жінку, що проходила поряд, ще одна пошкодила припаркований поруч автомобіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-