Twitter не буде видаляти сторінку Трампа

Twitter не буде видаляти сторінку Трампа

Укрінформ
Американська соціальна мережа Twitter заявила, що не має наміру блокувати сторінки світових лідерів, незважаючи на контраверсійність висловлених на них поглядах.

Про це йдеться у повідомленні на корпоративному блозі компанії.

«Блокування світових лідерів у Twitter чи видалення їх суперечливих повідомлень приховало б важливу інформацію, яку людство повинне знати й мати змогу дебатувати. Це не зможе стишити лідера, але точно зашкодить необхідному обговоренню його дій та вчинків», - заявили у Twitter.

У компанії також наголосили, що у своїх діях керуються перш за все громадським інтересом. «Ми дивимося на повідомлення лідерів у політичному контексті, що визначає їх, й відповідно до цього застосовуємо наші правила. Жоден із особистих акаунтів не спричинює зростання Twitter і не впливає на ці рішення. Ми наполегливо працюємо, аби залишатися неупередженим і керуватися громадським інтересом», - підсумовується у дописі.

Читайте також: У США виходить скандальна книга про Трампа. Адвокати назвали її “наклепом”

Зазначимо, що дискусія навколо цього питання розпочалася після того, як у Мережі почала набирати популярності ідея про блокування сторінки президента США Дональда Трампа нібито за невідповідність його змісту правилам Twitter.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-