Пенс прокоментував слова Трампа про більшу ядерну кнопку

Пенс прокоментував слова Трампа про більшу ядерну кнопку

Укрінформ
Віце-президент США Майкл Пенс вважає, що американський лідер Дональд Трамп показав, що Америка не піддасться тиску і погрозам з боку КНДР.

Про це він заявив у інтерв'ю "Голосу Америки".

"Я дійсно вірю в те, що, коли президент дав зрозуміти, що готовий використовувати всі можливості, це означає, що Сполучені Штати Америки здатні захистити своїх громадян способами, про які Північна Корея навіть не має уявлення", - сказав він.

Пенс додав, що разом з цим США чітко заявляють, що, якщо Північна Корея відмовиться від своїх ядерних, ракетних і балістичних амбіцій та ліквідує ці програми, то з'явиться можливість для мирного вирішення проблеми.

На думку віце-президента США, Трамп продемонстрував виразні лідерські якості на світовій арені, і це дало змогу досягти суттєвого прогресу щодо проблеми Північної Кореї.

Читайте також: Трамп похвалив себе за початок переговорів між Пхеньяном та Сеулом

"Президент Трамп ясно дав зрозуміти, що Америка не піддасться тиску, Америка не піддасться погрозам, і, підтверджуючи це, він зумів організувати безпрецедентний економічний і дипломатичний тиск на Північну Корею", - заявив Пенс.

Також він наголосив, що Китай повинен докласти більше зусиль для економічної і дипломатичної ізоляції КНДР.

Раніше повідомлялося, що у відповідь на заяву лідера КНДР про завершення формування у країні власних ядерних сил Трамп написав у Twitter, що його ядерна кнопка більша.

"Чи міг би хтось із членів виснаженого та голодного режиму у КНДР повідомити Кім Чен Ину, що я також маю ядерну кнопку, але значно більшу і потужнішу за ту, що є в нього. До того ж моя кнопка працює!" - написав Трамп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-