У Росії стріляли в журналіста

У Росії стріляли в журналіста

Укрінформ
У місті Червоний Сулин Ростовської області невідомий чоловік здійснив кілька пострілів у журналіста ресурсу "Кавказький вузол", яке висвітлює життя та проблеми регіону, В'ячеслава Пруднікова.

Внаслідок інциденту чоловік зазнав кількох поранень і наразі перебуває у лікарні, повідомляє "Кавказький вузол".

За словами Пруднікова, він у цей час перебував поблизу кладовища та виконував завдання, не пов'язані з журналістикою.

Як кореспондент розповів у коментарі DonNews, покликав його сюди один із місцевих чиновників, щоб нібито зробити рекламні знімки.

"Я дістав фотоапарат, але раптово під'їхала сіра іномарка. З неї вискочив молодий чоловік, вимагаючи повідомити, що я роблю. Виник конфлікт, чоловік намагався мене вдарити, а потім вихопив пістолет. Зі словами "ти дістав уже писати про владу" він почав стріляти. Я закрив обличчя рукою, куля потрапила в лікоть. Потім я спробував втекти, друга куля влучила мені під ребро. Мене врятувало те, що поруч в цей момент проїжджав інший автомобіль. Побачивши його, нападник зник", – підкреслив представник ЗМІ.

Читайте також: У Харкові побили активіста "Громадської варти"

Крім того він підкреслив, що почав тікати, однак невідомий продовжував стріляти йому в спину.

"Я вискочив на дорогу та зупинив машину, що проїздила повз, і попросив відвезти мене до лікарні. Той чоловік, що стріляв у мене, сів у свій автомобіль і поїхав. Мене ж привезли до лікарні, де мене згодом прооперували", – констатував Прудніков.

Читайте також: У Німеччині судять нападника на футболістів "Боруссії"

Видання зазначає, що Прудніков у своїх матеріалах висвітлював проблеми шахтарської галузі в Ростовській області, в тому числі й щодо заборгованостей та заробітної плати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-