Трамп сподівається на швидке закінчення слідства ФБР щодо втручання РФ у вибори

Трамп сподівається на швидке закінчення слідства ФБР щодо втручання РФ у вибори

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп очікує, що розслідування ФБР щодо втручання Росії у президентські вибори в США та можливої змови кампанії Трампа з російським урядом скоро завершиться.

Це підкреслила у інтерв'ю телеканалу Fox News у четвер речниця Білого дому Сара Сандерс.

"Скажу в тисячний раз, ми не маємо намірів звільняти Боба Мюллера. Ми продовжуємо тісно працювати та взаємодіяти з ним. І ми з нетерпінням чекаємо, що ця містифікація дуже швидко завершиться", - зауважила офіційний представник адміністрації президента США.

Читайте також: Путін поводиться з Трампом, як з агентом РФ - екс-глава розвідки США

Водночас, вона прокоментувала останню заяву сенатора-республіканця Ренда Пола про необхідність порушити слідство проти демократів, які "вдалися до змови", щоб зупинити президентство Дональда Трампа. У цьому зв'язку Сандерс погодилась з твердженнями законодавця, зауваживши, що це "одно з тих питань, що потрібно розглянути".

Читайте також: Трамп визнав Росію противником у новій стратегії нацбезпеки США

Як повідомляв Укрінформ, у США проходить кілька паралельних розслідувань - як у ФБР, так і в комітетах Сенату й Палати представників США - щодо втручання Росії у президентські вибори в США. Розслідування ФБР очолює спеціальний прокурор Роберт Мюллер. Останнім часом у Вашингтоні припускають, що президент Трамп міг розглядати можливість звільнення Мюллера. Сам же президент спростовує цю інформацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-