Путін поводиться з Трампом, як з агентом РФ - екс-глава розвідки США

Путін поводиться з Трампом, як з агентом РФ - екс-глава розвідки США

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін поводиться із президентом США Дональдом Трампом, як з агентом російської розвідки, та здійснює його менеджмент.

Таким чином екс-директор національної розвідки США Джеймс Клеппер, затятий критик чинного президента Америки, прокоментував виступ Дональда Трампа щодо нової стратегії національної безпеки США, повідомляє “Голос Америки”.

Таку реакцію викликали слова Трампа про телефонну розмову з Путіним, у ході якої президент Росії подякував США за допомогу у царині протидії тероризму. Хоча Трамп і назвав Росію та Китай "країнами-суперниками", але висловив зацікавленість у співпраці з ними там, де це можливо.

"Думаю, що за останні вихідні ми побачили, що Путін прекрасний розвідник, який знає, як розробляти джерело. Він знає, як вести агента. І саме так він чинить з президентом США", - заявив Клеппер.

Читайте також: Трамп визнав Росію противником у новій стратегії нацбезпеки США

"Давайте пам'ятати, звідки прийшов Путін. Він - агент КДБ. Так вони працюють. Вони вербують агентів. На мою думку, частина цього досвіду, цих інстинктів Путіна спрацьовують зараз у тому, як він здійснює менеджмент досить важливого "активу", якщо можна використати тут цей термін, а саме - нашого президента", - додав він.

Розвідувальні служби США за головування Клеппера представили доповідь про буцімто сприяння Кремля перемозі Трампа на виборах. При цьому сам Клеппер заявляв цього року, що хоча розвідка дійшла висновку про сприяння Трампу з боку Росії - не було свідчень, що таке сприяння надавалось за змовою зі штабом Трампа. Президент США послідовно заперечує будь-яку змову із Росією спрямовану на перемогу на виборах у США.

Президент США неодноразово критикував Клеппера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-