Енергозбій зупинив один із найбільш завантажених аеропортів світу

Енергозбій зупинив один із найбільш завантажених аеропортів світу

Відео
Укрінформ
Відключення електроенергії в терміналах одного з найбільш завантажених аеропортів у світі - Міжнародному аеропорту Хартсфілда-Джексона в Атланті, США – спричинило зупинку його роботи.

Вильоти з нього скасовані, прибуваючі рейси спрямовують до сусідніх летовищ, повідомило в неділю центральне американське видання USA Today.

"Федеральне агентство повітряного транспорту США (FAA) розпорядилося про "наземну заборону" для рейсів у цьому аеропорту через відключення (від електропостачання – ред.) його терміналів", - зауважується в повідомленні.

Це означає, що рейси з кінцевим пунктом призначення в цьому аеропорту зупинені по всій країні. Крім того, вильоти з летовища в Атланті також відкладені.

Читайте також: Головний аеропорт Ізраїлю не працює через страйк

Аеропорт Хартсфілда-Джексона вважається одним із найбільш завантажених у світі. Так, лише протягом минулого року він прийняв та відправив понад 104 млн пасажирів.

"Башта FAA працює нормально, однак, вильоти відкладаються, оскільки обладнання на терміналах не працює", - сказано в повідомленні FAA.

Митна та прикордонна служби оголосили, що міжнародні авіарейси були спрямовані в інші аеропорти. При цьому уточнюється, що лише кілька іноземних авіакомпаній скасували свої рейси в Атланту, решта відправляються за планом.

Місцеві служби радять пасажирам періодично перевіряти статус їхніх вильотів з аеропорту Атланти на електронних ресурсах. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-