Суддя дозволила Манафорту вийти з-під домашнього арешту

Суддя дозволила Манафорту вийти з-під домашнього арешту

Укрінформ
Суддя окружного суду в США в п'ятницю частково задовольнила прохання екс-керівника президентської кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта щодо звільнення з-під домашнього арешту на період судового розслідування його справи.

Про це повідомило інформагентство Reuters.

"У своєму розпорядженні суддя Емі Берман Джексон заявила, що для звільнення з-під домашнього арешту, Манафорт повинен підписати документи, які дозволять конфіскувати чотири об'єкти його приватної власності, в тому числі, два в Нью-Йорку, один в місті Олександрія (біля Вашингтона – ред.) та його будинок у Флориді", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: У справі Манафорта і Гейтса вже зібрали понад 400 тис. файлів

Сам Манафорт матиме обмеження для пересування, включаючи введення комендантської години та обов'язкове носіння електронного браслету. Згідно з рішенням судді, він може залишати свій будинок в Олександрії для перебування у іншій резиденції в Палм-Біч (штат Флорида), якщо всі умови будуть виконані.

Як повідомляв Укрінформ, Полу Манафорту і його бізнес-партнерові Ріку Гейтсу були офіційно висунуті звинувачення за 12 пунктами, у тому числі у змові проти США, змові з метою відмивання грошей, діях в якості незареєстрованого іноземного агента, а також наданні неправдивих відомостей в рамках Закону про реєстрацію іноземних агентів (FARA) і ненаданні звітів про закордонні банківські рахунки.

Читайте також: Спецпрокурор просить суд не відпускати Манафорта під заставу

Пізніше адвокати екс-помічника Трампа і суд досягли угоди про його звільнення з-під домашнього арешту під заставу 11,7 млн доларів у вигляді чотирьох об'єктів приватної власності. Два тижні тому спецпрокурор США Роберт Мюллер повідомив, що Манафорт порушує умови перебування під домашнім арештом та подав клопотання до суду не задовольняти прохання адвокатів про звільнення під заставу у вигляді об'єктів нерухомості у США.

У понеділок суддя заявила, що візьме до уваги зауваження спецпрокурора й зазначила, що прийме рішення пізніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-