Австралія ініціює запровадження нових правил електронної торгівлі

Австралія ініціює запровадження нових правил електронної торгівлі

Укрінформ
На 11-ї Конференції міністрів СОТ у Буенос-Айресі, Австралія виступила з ініціативою щодо запровадження нових правил у сфері електронної комерції.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ і торгівлі Австралії.

“За підтримки 67 інших членів СОТ ми запустили ініціативу зі створення групи для майбутніх переговорів щодо електронної торгівлі. Ця група, яка представляє понад 75 відсотків світової торгівлі, є можливістю оновлювати правила міжнародної торгівлі, щоб забезпечити їх відповідність технологічним змінам”, – йдеться у заяві міністра торгівлі Австралії Стівена Чобо.

Читайте також: "Цифрова" революція: Кубів нарахував в Україні дві тисячі стартапів

За його словами, сучасна торгівля все частіше здійснюватиметься за посередництва електронної комерції. Тому австралійські експортери, в тому числі технологічні стартапи, могли б скористатися новими глобальними правилами для скорочення бюрократизму при роботі на зовнішніх ринках та збільшити обсяги свого експорту. Правила також можуть стосуватися таких питань як спам-повідомлення, які зачіпають споживачів у всьому світі.

На думку міністра, в той час, коли роль СОТ ставиться під сумнів, ця ініціатива в галузі електронної комерції під егідою організації посилить вагу останньої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-