В ОАЕ відкрили Центр реабілітації за методом українського професора Козявкіна

В ОАЕ відкрили Центр реабілітації за методом українського професора Козявкіна

Укрінформ
Днями в Об’єднаних Арабських Еміратах офіційно відкрито Центр лікування та реабілітації за методом професора Володимира Козявкіна на базі Cambridge Medical & Rehabilitation Center. 

Також підписано  договір про партнерство, за умовами якого мережа аналогічних реабілітаційних центрів з’явиться не лише в ОАЕ, а й інших країнах Близького Сходу,  повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

“Проект впроваджено сумісно з міжнародними партнерами Cambridge Medical and Rehabilitation Center, одним із провідних закладів надання допомоги в сфері медичної реабілітації в Об’єднаних Арабських Еміратах. Медична група Cambridge працює згідно американських стандартів, на даний момент має філії в Аль-Айні, Дубаї та Абу-Дабі. Її лікарі та фізіотерапевти спершу пройшли дистанційний курс лекцій навчальної програми «Cerebral Palsy Treatment Programme Using Professor Kozyavkin Method», а потім проходили практичне навчання по методу професора Козявкіна в Міжнародній клініці відновного лікування в м. Трускавці”, - йдеться в повідомленні.

Центр спеціалізуватиметься на наданні допомоги дітям з дитячим церебральним паралічем та іншою хронічною неврологічною патологією. Керівник групи Сambridge Medical and Rehabilitation Centers Говард Подольскі сказав про те, що щасливий співпрацювати з професором Козявкіним та його командою та про відсутність аналогів даної технології лікування церебрального паралічу в світі. 

3 листопада сумісний проект офіційно представили на міжнародній конференції із медичної реабілітації Mena Physical Medicine and Rehabilitation Congress, що відбулась в м. Дубаї. Володимир Козявкін розповів про основи методу, ефективність лікування та реалізацію сумісного проекту.

Охочих працювати по методу проф. Козявкіна виявилось в кілька разів більше, ніж заплановано, тому розширення центру та створення наступних філій є лише питанням часу.

Методика Козявкіна (Система інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації СІНР) - високоефективна технологія лікування пацієнтів з дитячим церебральним паралічем, остеохондрозом, наслідками травм і органічного ураження нервової системи. 

На даний час метод є одним із провідних методів лікування,  за своєю технологією та ефективністю медико-соціальної реабілітації не має аналогів в Європі, Америці чи країнах Близького Сходу.

Упродовж останніх 26 років за інтенсивною системою реабілітації з позитивним стабільним результатом, який спостерігався в 98% хворих, пройшли курс реабілітації більше 60 тисяч пацієнтів із 68 країн світу.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-