Трамп обурився публікацією про те, як він дивиться телевізор

Трамп обурився публікацією про те, як він дивиться телевізор

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп продовжив свою ворожу риторику проти ліберальних ЗМІ, розкритикувавши публікації про нього, які він назвав "фейковими новинами", та висловивши особисту неприязнь до окремих телеведучих.

Про це нинішній глава Білого дому написав у серії публікацій в понеділок на своїй офіційній сторінці у Тwitter.

"Ще одна брехлива історія, на цей раз від невдах New York Times, що я дивлюсь телебачення по 4-8 годин на день – Неправда! Крім того, я рідко, якщо взагалі коли-небудь, дивлюсь CNN або MSNBC – обидва я вважаю фейковими новинами. Я ніколи не дивився Дона Лемона, якого колись назвав "найдурнішою людиною на телебаченні!" Погана публікація", - написав Трамп.

У іншому дописі президент назвав подібні історії "наклепом" та заявив, що ЗМІ стали неконтрольованими.

"Вони вийшли з-під контролю – коректне висвітлення для них нічого не означає. Написана велика брехня, яку потім будуть змушені спростовувати після оприлюднення... пляма на Америці!" – написав Дональд Трамп.

У суботу центральне американське видання The New York Times із посиланням на десятки джерел в оточенні президента видало розгорнуту публікацію під заголовком "Зсередини щогодинної битви Трампа за самозбереження". 

Читайте також: Трамп сидить перед телевізором від 4 до 8 годин на день - ЗМІ

У матеріалі, зокрема, йдеться, що президент прокидається щоранку о 5:30 та дивиться телевізор у своїй спальні. При цьому він вмикає CNN, після чого переключається на ранкове шоу "Fox та друзі" на каналі Fox та інколи дивиться шоу "Morning Joe" на каналі MSNBC. Під враженнями від побаченого він починає писати у Тwitter.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-