У Москві знову судять за рейдерство екс-командира бойовиків

У Москві знову судять за рейдерство екс-командира бойовиків "ДНР"

Укрінформ
У Міщанському райсуді Москви розпочався судовий процес у справі про спробу рейдерського захоплення особняка на Гоголевському бульварі в самому центрі міста.

Про це повідомляє «Коммерсант».

«У Міщанському райсуді Москви розпочався судовий процес у скандальній справі бізнесменів Дмитра Лисаковського (був в «ДНР» під позивним «Гудвін» - ред.) і Петра Чихуна, звинувачених у спробі рейдерського захоплення особняка в центрі столиці. Третім підсудним став їх знайомий Михайло Чернов, який вже відбуває строк за вчинену раніше спробу заволодіти цією ж будівлею», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Москві "вата" зірвала показ фільму про війну на Донбасі

Це вже друга група «загарбників» елітної будівлі, розташованої поряд з Храмом Христа Спасителя. Раніше у цій справі кілька бізнесменів були засуджені, а ще кілька, включаючи партнера Чихуна по «ДНР» Дмитра Лисаковського(Гудвіна), були під слідством. Чихун і Лисаковський числилися партнерами в одній юридичній фірмі. Побоюючись переслідування, Лисаковський втік на Донбас, де очолював «підрозділ повітряної розвідки» під позивним «Гудвін». Його спільник Чихун фейково оголошував себе представником «ДНР» в міжнародних організаціях. Зараз Лисаковський і Чихун усіма можливими способами затягують слухання, подаючи численні клопотання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-