Напередодні розгляду скарги за Фейгіна вступився адвокат Полозов

Напередодні розгляду скарги за Фейгіна вступився адвокат Полозов

Укрінформ
Напередодні розгляду в Адвокатській палаті Москви скарги на захисника українського журналіста Романа Сущенка Марка Фейгіна на підтримку колеги виступив російський адвокат Микола Полозов.

Про це Полозов написав у своєму Facebook.

"Зараз російська влада намагається позбавити статусу мого колегу Марка Фейгіна. Це не перша спроба перешкодити йому в захисті політичних в'язнів. На черзі черговий виток тиску, у зв'язку з його захистом українського журналіста і політв'язня Романа Сущенка. Я закликаю підтримати Марка Фейгіна. Сподіваюся, наша загальна підтримка і позиція не дасть змогу владі забрати статус адвоката у Марка і не залишить без захисту Романа Сущенка", - пише Полозов.

За його словами, він знає, про що говорить, бо самому "не раз доводилося стикатися з тиском влади у зв'язку з виконанням професійного обов'язку". "У такі моменти особливо важлива підтримка. Колег, суспільства, громадянських інститутів", - резюмує Полозов.

Читайте також: Фейгін просить захисту у Меркель і Макрона від переслідувань у Росії

Як повідомлялося, в середу кваліфікаційна комісія Адвокатської палати Москви проведе розгляд скарги на Марка Фейгіна прокремлівського блогера Анатолія Шарія. 

Раніше на підтримку адвоката Фейгіна виступили IV Форум вільної Росії й опозиційний політик Олексій Навальний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-