США відновлять видачу віз росіянам, але в обмеженому обсязі

США відновлять видачу віз росіянам, але в обмеженому обсязі

Укрінформ
Консульства США у Російській Федерації відновлять проведення співбесід на неімміграційні візи в обмеженому обсязі.

Про це повідомляється на сайті посольства і консульств США у Росії. 

“11 грудня консульства США у Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі та Владивостоці відновлять проведення співбесід на неімміграційні візи в обмеженому обсязі", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що посольство США в Москві також продовжить проводити співбесіди на імміграційні, диверсифікаційні і неімміграційні візи в обмеженому обсязі.

У посольстві наголосили, що не зможуть "відновити видачу віз у тому обсязі, який підтримували до необгрунтованого рішення уряду Російської Федерації істотно скоротити чисельність персоналу посольства США і трьох консульств". 

Читайте також: США хочуть стежити за власниками своїх віз у соцмережах – ЗМІ

“Ми продовжуємо виконувати свою роботу зі значно скороченим кадровим складом, що неминуче призведе до скорочення обсягу візових послуг. Хоча ми раді відновити цей процес, його обмежений характер, як і раніше, є сумним наслідком рішення уряду РФ обмежити штат дипмісії США", - наголошується в повідомленні.

У серпні США зупинили видачу неімміграційних віз по всій Росії у зв'язку із заходами, вжитими Російською Федерацією з обмеження чисельності співробітників дипломатичної місії США в РФ.

З вересня ця процедура відновилася в посольстві у Москві, а процедуру видачі неімміграційних віз у консульствах США в Росії було зупинено на невизначений строк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-