У Британії одинадцятьох нелегалів звільнили з

У Британії одинадцятьох нелегалів звільнили з "шоколадного полону"

Укрінформ
У Великій Британії виявили вантажівку із одинадцятьма нелегальними мігрантами, які вижили завдяки дорогому бельгійському шоколаду, що перевозив транспортний засіб.

Про це повідомляє The Telegraph.

“Десять іракців, у тому числі троє дітей віком до 15 років, та один громадянин Афганістану були виявлені, коли вантажівка зупинилася на смузі дороги для тривалої стоянки вантажних автомобілів, і люди у сусідньому кафе почули з неї крики”, - йдеться у повідомленні.

За даними свідків, правоохоронці, які прибули на місце події, були змушені викликати пожежну службу, щоб відкрити задні двері вантажівки, які заклинило через навмисне пошкодження замка.

Власник кафе біля стоянки Дейв Томас зазначив, що мігранти їли "дуже дорогий бельгійський шоколад", який перевозився у вантажівці.

Читайте також: Близько 60-80% переселенців не бажають повертатися додому - МінТОТ

Він також додав, що мігрантам дуже пощастило, оскільки причіп, хоч і був холодильним агрегатом, але у відсіку, де вони знаходилися разом із шоколадом, була нормальна температура.

За словами правоохоронців, мігранти пройшли медичне обстеження, після чого їх затримали за незаконний в'їзд до Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-