Режим Асада продовжує обстріл зони деескалації під Дамаском, загинули діти

Режим Асада продовжує обстріл зони деескалації під Дамаском, загинули діти

Укрінформ
Сили режиму президента Сирії Башара Асада продовжують обстрілювати і скидати бомби на обложене передмістя Дамаска Східну Гуту, в результаті чого загинуло троє мирних жителів, серед яких двоє дітей.

Про це повідомляє Anadolu

"З раннього ранку 28 листопада бомбардуванням і артилерійському обстрілу піддалися населені пункти Сирії, що входять в зону деескалації, Хареста, Хамурія, Місраба, Мед'єре, Арбін і Джисрін", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили джерела в Управлінні цивільної оборони Східної Гути, в результаті обстрілів і бомбардувань населеного пункту Хамурія загинули три мирні жителі, в тому числі дві дитини, безліч людей отримали поранення.

Читайте також: Режим Асада погодився на перемир'я у передмісті Дамаска - ООН

У регіоні тривають пошуково-рятувальні операції, і співробітники Управління цивільної оборони ("Білі берети") намагаються загасити пожежі, що спалахнули після бомбардування.

Атаки на Східну Гуту були вчинені до того, як спецпредставник ООН по Сирії Стаффан де Містура повідомив, що режим Асада погодився прийняти умови перемир'я у Східній Гуті.

Атаки режиму Асада на райони і населені пункти Східної Гути посилилися з 14 листопада. В результаті цих атак за два тижні загинули 14 осіб.

Війна в Сирії почалася в березні 2011 року, коли мирні демонстрації протесту переросли в збройний конфлікт після того, як військові відкрили вогонь по демонстрантах. За даними ООН, в ході конфлікту загинуло понад 400 тисяч осіб, понад 10 мільйонів були змушені покинути свої будинки. 4,8 мільйона осіб знайшли притулок за межами країни.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-