Reuters з’ясував інформацію про справжню дочку Путіна

Reuters з’ясував інформацію про справжню дочку Путіна

Укрінформ
Катерина Тихонова дійсно є молодшою дочкою президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомив Reuters її колега зі Всесвітньої конфедерації рок-н-ролу (WRRC).

«У листопаді 2015 року Reuters писав про дочку Путіна. Єдина людина, що публічно заявила, що Тихонова - дочка російського президента, пізніше відмовився від своїх слів. Віце-президент WRRC з юридичних питань Манфред Мохаб сказав Reuters, що знає Тихонову зі спільної роботи в президії організації», - йдеться в повідомленні.

На питання, чи знає він, що Тихонова є дочкою Путіна, Мохаб відповів: «Так. Я знаю її, так, звичайно». На повторне питання він кивнув і повторив: «Так».

Кремль і Тихонова не відповіли на запити про коментарі.

У 2015 році голова правління Газпромбанку Андрій Акімов розповів, що Тихонова є дочкою Путіна, але пізніше відмовився від своїх слів. Окрім Акімова у Reuters були ще два джерела, які підтвердили ці дані, але на умовах анонімності.

Прес-служба Газпромбанку пізніше повідомила, що Акімов звинуватив Reuters в «прямому підтасовуванні» сказаного.

Акімов і представник Газпромбанку не відповіли на запит про коментарі у вівторок.

Читайте також: Журналісти показали французьку віллу колишньої дружини Путіна

Як повідомляється, Путін, колишній співробітник КДБ, приховує своє особисте життя і завжди намагався сховати своїх дочок, Марію і Катерину, від сторонніх очей. Хоча багато хто і припускав, що Катерина - дочка президента, цю інформацію не підтверджували ані сама Тихонова, ані її представники, ані Кремль, який не коментує особисте життя близьких родичів президента.

Таким чином, Мохаб - перша офіційна особа, що публічно підтвердила спорідненість Тихонової з російським президентом після Акімова в 2015 році.

Тихонова, що живе під прізвищем бабусі, керує одержуючими бюджетне фінансування проектами в МДУ та обіймає посаду віце-президента Всесвітньої конфедерації рок-н-ролу (WRRC) з розвитку і маркетингу. Тихонова у шлюбі за Кирилом Шамаловим, сином одного з найближчих друзів Путіна. Статок Шамалова почав нестримно зростати після весілля з дочкою президента.

У повідомленні також зазначається, що Мохаб розмовляв з Reuters на полях першості Європи з акробатичного рок-н-ролу в Москві. У відповідь на питання про те, чи був особистий зв'язок Тихонової з президентом РФ корисним для акробатичного рок-н-ролу, він сказав: «Так, безумовно». Цей вид спорту розвивається завдяки Росії, сказав він: «У нас є проект розширення, який працює на усіх континентах і у багатьох країнах. І це усе йде з Росії».

З урахуванням того, що у світовий рейтинг Всесвітньої конфедерації рок-н-ролу входять лише трохи більше 200 дорослих пар, акробатичний рок-н-рол залишається вузькоспеціалізованою дисципліною в танцювальному спорті, найбільш популярною в Східній Європі.

У грудні минулого року повідомлялося, що Москва будує центр акробатичного рок-н-ролу на околиці міста вартістю приблизно 30 млн дол., що значно перевищує схожі витрати в інших країнах та інвестиції Росії в деякі більш популярні види спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-