ВМС США припинили пошуки моряків, зниклих після аварії літака в океані

ВМС США припинили пошуки моряків, зниклих після аварії літака в океані

Укрінформ
Кілька кораблів, гелікоптерів та літаків, задіяних у пошуку трьох моряків, що зникли безвісти після аварії військового літака у Філіппінському морі, припинили пошуково-рятувальну операцію після двох днів зусиль.

Про це йдеться в повідомленні штабу Сьомого флоту ВМС США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Військово-морські сили США о 10-й ранку 24 листопада за японським стандартним часом припинили пошуки трьох матросів, які не були одразу виявлені після авіакатастрофи літака C-2A Greyhound, що сталася 22 листопада", - зазначається в повідомленні.

Протягом двох діб вісім американських і японських кораблів, три вертолітні ескадрони та морські патрульні літаки перевірили майже 1000 квадратних морських миль у пошуках зниклих матросів.

Читайте також: Аварія військового літака США: в океані знайшли живими 8 осіб

Американське командування подякувало японським партнерам "за швидку та ефективну реакцію", яка дозволила врятувати інших вісім членів екіпажу.

Як повідомляв Укрінформ, у середу літак ВМС США, на борту якого перебувало 11 людей, зазнав аварії у Філіппінському морі на південний схід від японського острова Окінава. У результаті пошуково-рятувальної операції виявлено живими вісьмох осіб. Літак прямував до авіаносця USS Ronald Reagan. Причини інциденту встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-