Спецслужби Грузії повідомили деталі контртерористичної операції у Тбілісі

Спецслужби Грузії повідомили деталі контртерористичної операції у Тбілісі

Укрінформ
В результаті проведення контртерористичної операції департаментом Служби державної безпеки Грузії затримано одну особу. Триває спецоперація із затримання інших.

Про це йдеться в офіційному повідомленні СДБ Грузії, повідомляє Грузія Online.

"За попередньою інформацією, зазначені особи не є громадянами Грузії і є членами терористичної організації", - йдеться в заяві.

Керівник прес-служби СДБ Грузії Ніно Гіоргобіані також зазначає, що на початковому етапі підозрюваним було запропоновано здатися грузинським правоохоронцям, на що вони відповіли вогнем з автоматів і гранатами. В результаті стрілянини було поранено одного співробітника Спеціального оперативного департаменту СДБ Грузії.

"На даний момент проводиться процес повної ідентифікації зазначених осіб, з метою встановлення їх можливих злочинних зв'язків. Слідчі заходи проводяться як у  Грузії, так і за її межами", - йдеться в заяві.

Раніше СДБ заявило, що тим, хто проживає на прилеглій до місця проведення спецоперації території, ніщо не загрожує, і їх безпека гарантована.

На місці мобілізовані додаткові бригади поліції, а також важка техніка - бронетранспортери "Кобра".

Як кажуть місцеві жителі, спецоперація почалася о 04:00, і стрілянину було чутно протягом всієї ночі.

"Було 7-8 вибухів. Потім - постріли з автомата. З корпусу, де проходила спецоперація, евакуювали людей. У нас є інформація, що в корпусі жили чеченці", - заявив місцевий житель.

Згідно з поширюваною інформацією, в квартирі проживали троє чоловіків - батько з двома синами. Повідомляється, що вони не є громадянами Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-