Американський генерал вибачився за

Американський генерал вибачився за "п'яну" ДТП в Окінаві

Укрінформ
Губернатор префектури Окінава висловив протест командувачу американськими ВС у префектурі у зв'язку з ДТП за участю нетверезого я морського піхотинця США, яке призвело до загибелі японського водія.

Такесі Онага зустрівся з генерал-лейтенантом Лоренсом Ніколсоном у своєму офісі в управлінні префектури в понеділок, повідомляє NHK World.   

Онага сказав Ніколсону, що подія була особливо жахливою, оскільки вона сталася з вини морського піхотинця, що перебував у відпустці і керував армійським автомобілем.

Губернатор висловив свій гнів з приводу того, що подібний інцидент стався знову і став причиною загибелі людини. Він закликав американські збройні сили повню мірою співпрацювати з японською владою у розслідуванні інциденту і зажадав вжити заходів для запобігання подібним трагедіям у майбутньому.

Ніколсон від імені американських збройних сил і народу США висловив співчуття і вибачився перд рідними загиблого. Він сказав, що тому, що трапилося, немає жодних виправдань, і висловив розуміння гніву і розчаруванню жителів Окінави.

Читайте також: Стрілянина в Вегасі: нападник намагався підірвати танкер з реактивним пальним

Ніколсон вибачився. Генерал пообіцяв вжити додаткових заходів, аби всі 50 тисяч американських військовослужбовців у префектурі Окінава розуміли, що подібні випадки є неприпустимими.

Фото: KYODO NEWS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-