Яхта Абрамовича пришвартувалася неподалік резиденції Трампа у Флориді - ЗМІ

Яхта Абрамовича пришвартувалася неподалік резиденції Трампа у Флориді - ЗМІ

Укрінформ
Наближений до президента РФ Володимира Путіна олігарх Роман Абрамович прибув до Палм-Біч (штат Флорида), де розташована зимова резиденція Дональда Трампа, за кілька днів до того, як сам президент США збирається відвідати особистий курорт.

Про це повідомляє The Hill із посиланням на регіональне видання The Palm Beach Post. 

"Відомий російський олігарх, пов'язаний з президентом Володимиром Путіним, пришвартував свою 500-футову (152 метри – ред.) яхту в порту Палм-Біч всього за кілька днів до того, як президент Трамп здійснить поїздку до (своєї резиденції – ред.) в Мар-а-Лаго", - йдеться в публікації.

Як уточнює видання, Абрамович поставив у док свою яхту в другій половині дня п'ятниці, і, як очікується, перебуватиме там до 5 грудня. За оцінками, вартість яхти російського олігарха - $400-500 млн.

Трамп збирається приїхати до своєї резиденції в Мар-а-Лаго, яку він називає "Зимовий Білий дім", на День подяки, який у США відзначатиметься наступного четверга. Водночас офіційних повідомлень про зустріч наближеного до Путіна олігарха з президентом Трампом не було.

Читайте також: Трамп відмовився зустрічатися з Путіним перед виборами 2016 року - ЗМІ

Абрамович володіє лондонським футбольним клубом "Челсі" і є найбільшим акціонером другої за розмірами металургійної компанії Росії. Донька президента США Іванка Трамп та її чоловік Джаред Кушнер вже зустрілися з Абрамовичем. Загалом вони бачаться регулярно на соціальних заходах, а сама Іванка вже десять років перебуває в дружніх контактах з дружиною Абрамовича.

Повідомлення про візит Абрамовича до Флориди, де розташована зимова резиденція Трампа, сприймаються неоднозначно в США на тлі розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера і Конгресу щодо зв'язків представників виборчої кампанії Трампа з Кремлем під час президентських виборів у США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-