Собчак знайшла собі партію, з якою піде на вибори

Собчак знайшла собі партію, з якою піде на вибори

Укрінформ
Телеведуча Ксенія Собчак оголосила, що на виборах президента Росії стане кандидатом від партії "Громадянська ініціатива".

Таку заяву Собчак зробила разом з лідером цієї партії Андрієм Нечаєвим, який був міністром економіки РФ за прем'єрства Єгора Гайдара.

"Консультації почалися місяць тому. Ми зустрічалися з різними партіями демократичного спрямування, кілька днів тому закликали до об'єднання. Я рада повідомити, що піду на вибори як кандидат від партії "Громадянська ініціатива", якщо з'їзд затвердить мою кандидатуру. Ідеологія та цінності "Громадянської ініціативи" відповідає моїм уявленням про майбутнє народів Росії, про свободу, про права людини. Про Росію, як про європейську країну, спрямовану в майбутнє. Ми як і раніше закликаємо до об'єднання всі демократичні сили. Тільки об'єднавшись, забувши про розбіжності та незадоволені амбіції, ми можемо перемогти", - повідомляється на передвиборчому сайті Собчак.

Читайте також: Кампанія на колінці: екс-голова штабу сказав, чому від Собчак втекли політтехнологи

З'їзд партії "Громадянська ініціатива" відбудеться в 20-х числах грудня 2017 року.

За даними опитування "Левада-центру", Собчак очолює антирейтинг недовіри до російським політикам. У жовтні Собчак не довіряли 16% жителів Росії Дмитру Медведєву – 13%, Олексію Навальному – 12%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-