Генпрокурора США знову викликають на слухання щодо російського досьє

Генпрокурора США знову викликають на слухання щодо російського досьє

Укрінформ
Після свідчень у Палаті представників у вівторок в рамках розслідування по Росії, генеральний прокурор США Джефф Сешнс отримав повістку на слухання Комітету з питань розвідки Сенату США.

Слухання пройдуть у закритому режимі 30 листопада, повідомило в середу американське інформагентство Reuters.

"Генеральному прокурору США Джеффу Сешнсу призначено виступити на слуханнях за зачиненими дверима в Комітеті з питань розвідки Палати представників США 30 листопада", - йдеться в повідомленні із посиланням на речника Міністерства юстиції, яке очолює Сешнс.

Читайте також: "Російське" розслідування в США: генпрокурора знову викликають у Конгрес

Розвідувальний комітет Сенату США – одна з кількох слідчих структур, яка разом з іншими комітетами в Конгресі та офісом спеціального прокурора Роберта Мюллера розслідує втручання Росії в президентські вибори 2016 року та можливу змову з боку кампанії президента Трампа з росіянами.

Читайте також: Генпрокурор США заперечує, що коли-небудь брехав про росіян під присягою

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок генпрокурор уже давав свідчення в рамках розслідування в Юридичному комітеті Палати представників. Він, зокрема, заперечив звинувачення на його адресу в тому, що раніше давав невірні свідчення про контакти оточення Дональда Трампа з російською стороною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-