Трамп розповів, про що хотів би поговорити з Путіним

Трамп розповів, про що хотів би поговорити з Путіним

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп у неділю прокоментував свої слова щодо довіри президенту Росії Володимиру Путіну стосовно не втручання РФ у вибори в США, заявивши, що понад усе вірить розвідці своєї країни.

Про це він сказав під час прес-конференції у В'єтнамі із президентом країни Чан Дай Куангом, повідомляє Reuters.

"Що стосується того, вірю я чи ні, я з нашими органами, особливо в їх нинішньому складі. Наразі я дуже вірю у наші розвідувальні органи під керівництвом чудових людей", - наголосив Трамп.

"Я вважаю, що президент Путін дійсно вважає і твердо переконаний, що він не втручався у наші вибори", - сказав Трамп.

Він підкреслив, що не зацікавлений в тому, щоб сперечатися із Путіним з приводу втручання у вибори в США і хотів поспілкуватися із Росією, щоб працювати над світовими проблемами, включаючи Північну Корею, Сирію та Україну.

Нагадаємо,  після зустрічі з Путіним у В'єтнамі в суботу президент Трамп сказав, що вони говорили про звинувачення на адресу РФ щодо її активності на президентських виборах у США. "Щоразу, коли ми з ним (з Путіним – ред.) бачимось, він каже: "Я цього не робив". І я дійсно вірю, коли він мені це говорить, що так воно і є", - заявив журналістам президент США.

Читайте також: Трамп анонсував посилення санкцій Китаю проти КНДР

Пізніше голова сенатського Комітету з питань Збройних сил США сенатор Джон Маккейн наголосив, що довіра президента Трампа словам Путіна про невтручання Росії у внутрішні справи США виходить за межі наївності в площину загроз національній безпеці.

У свою чергу попри запевнення президента США Дональда Трампа, що російський президент Володимир Путін переконав його у невтручанні РФ в американські вибори минулого року, директор ЦРУ підтвердив зворотне: Кремль намагався це зробити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-