Маккейн назвав довіру Трампа до Путіна загрозою нацбезпеці США

Маккейн назвав довіру Трампа до Путіна загрозою нацбезпеці США

Укрінформ
Голова сенатського Комітету з питань Збройних сил США сенатор Джон Маккейн вважає, що довіра президента Трампа словам Путіна про невтручання Росії у внутрішні справи США виходить за межі наївності в площину загроз національній безпеці.

Про це законодавець наголосив у заяві, розміщеній в суботу на його офіційній сторінці, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Немає ніякої "Америки передусім", коли довіряєш словам полковника КДБ, а не американському розвідувальному співтовариству", - наголосив Маккейн у відповідь на заяву Трампа, що той довіряє запевненням президента Путіна про невтручання Кремля у вибори в США.

Читайте також: ЦРУ про заяву Трампа: Нічого не змінилося, Росія втручалася у вибори в США

"Не існує "принципового реалізму" в співпраці з Росією, щоб підтримати кривавий режим Асада, який залишається найбільшою перешкодою для політичного рішення, спрямованого на припинення кровопролиття в Сирії", - продовжив впливовий американський законодавець.

Він підкреслив, що Володимир Путін не переймається інтересами Америки. "Вірити в інше - це не просто наївно, це ставить під загрозу нашу національну безпеку", - заявив сенатор США.

Як повідомляв Укрінформ, після зустрічі з Путіним у В'єтнамі в суботу президент Трамп сказав, що вони говорили про звинувачення на адресу РФ щодо її активності на президентських виборах у США. "Щоразу, коли ми з ним (з Путіним – ред.) бачимось, він каже: "Я цього не робив". І я дійсно вірю, коли він мені це говорить, що так воно і є", - заявив журналістам президент США.

 Фото: bostonherald.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-