Старшого радника Трампа допитали у справі про зв'язки з РФ

Старшого радника Трампа допитали у справі про зв'язки з РФ

Укрінформ
У США допитали старшого радника президента США Дональда Трампа з питань політики Стівена Міллера в рамках розслідуванням втручання РФ в американські вибори в 2016 році. 

Про це повідомляє CNN

За інформацією ЗМІ, Міллер зацікавив команду спецпрокурора, оскільки він брав участь у зустрічі Трампа із зовнішньополітичними радниками в березні 2016 року. Під час консультацій один з радників - Джордж Пападопулос - виступив із пропозицією організувати зустріч тоді ще кандидата в президенти США Трампа з російським лідером Володимиром Путіним

Крім цього, під час допиту порушувалося питання щодо ролі Міллера у звільненні директора ФБР Джеймса Комі, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Російські агенти в Twitter фільтрували будь-який негатив про Трампа - ЗМІ

Як зазначається, Міллер став найбільш високопоставленим радником із тих, які досі працюють у Білому домі, з якими провели бесіду працівники апарату спецпрокурора.

Раніше офіс спеціального прокурора США, який проводить розслідування щодо російського втручання у президентські вибори у США, висунув офіційні обвинувачення проти колишнього керівника предвиборчої кампанії Трампа Пола Манафорта і його бізнес-партнера Річарда Гейтса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-