Меланія Трамп припинить участь у турне президента США після Китаю - ЗМІ

Меланія Трамп припинить участь у турне президента США після Китаю - ЗМІ

Укрінформ
Перша леді США Меланія Трамп не продовжуватиме турне разом із чоловіком до В'єтнаму й Філіппін й після відвідування американською офіційною делегації Китаю повернеться до Сполучених Штатів.

Про це повідомив у четвер американський центральний телеканал CNN.

"Перша леді Меланія Трамп прибула в Пекін, у третій і останній пункт своєї поїздки до Азії з президентом Дональдом Трампом, який продовжуватиме своє турне ще у В'єтнамі та Філіппінах", - зазначається в матеріалі.

Читайте також: США та Китай підписали торговельні угоди на $250 мільярдів

При цьому не повідомляється причина, чому перша леді не супроводжуватиме далі свого чоловіка в його турне.

Телеканал лише звертає увагу на те, що Меланія виконувала роль "люб'язного гостя", супроводжуючи президента під час його промов, зустрічей та офіційних обідів, а також сидячи в передньому ряду під час його обох появ на спільних прес-конференціях. Перша леді також провела значну частину часу на зустрічах з культурного обміну з дружинами інших глав держав – Японії і Південної Кореї.

Читайте також: Популярність Трампа в США продовжує падати

Меланія проведе з Дональдом Трампом два дні в Китаї, після чого залишить чоловіка у його подальших подорожах. Причому, в п'ятницю вона "певний час гратиме роль туриста", зазначає телеканал. Перша леді відвідає зоопарк, щоб поспілкуватися з гігантськими пандами, та з'їздить до Великої Китайської стіни перед тим, як повернутися до США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-