Главу Роснафти викличуть на допит у справі екс-міністра Улюкаєва

Главу Роснафти викличуть на допит у справі екс-міністра Улюкаєва

Укрінформ
Главу держкомпанії "Роснафта" Ігоря Сечина викличуть на допит у справі колишнього міністра економічного розвитку Росії Олексія Улюкаєва, підозрюваного у хабарництві.

Про це повідомляє телеканал "Дождь".

«Прокуратура попросила надіслати повістку главі «Роснафти» Ігорю Сечину, щоб сповістити його про виклик до суду як свідка у справі колишнього глави Мінекономрозвитку Олексія Улюкаєва. Суд погодився викликати Сечина до суду й ухвалив надіслати главі компанії повістку», - йдеться в повідомленні.

Раніше в середу слідчі доставили на засідання суду гроші, які колишній міністр, за версією обвинувачення, отримав від Сечина як хабар. Сума становить 2 мільйони доларів.

Читайте також: У московський суд в справі екс-міністра принесли 2 мільйона доларів

Олексій Улюкаєв був затриманий у листопаді минулого року біля офісу "Роснафти". За версією слідства, чиновник вимагав у Ігоря Сечина хабар за позитивну оцінку угоди з купівлі "Башнафти".

Сам екс-міністр заперечує обвинувачення і стверджує, що його затримання і кримінальне переслідування - це провокація з боку керівника "Роснафти" і ФСБ. Улюкаєв знаходиться під домашнім арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-