Московська поліція не знайшла бомбу у Большому театрі

Московська поліція не знайшла бомбу у Большому театрі

Укрінформ
Загроза вибуху в будівлі Большого театру в центрі Москви виявилася помилковою.

Про це ТАСС повідомили в адміністрації театру.

"Театр працює у штатному режимі", - повідомили в театрі.

У свою чергу джерело в екстрених службах додав, що перевірка завершена. "Нічого підозрілого виявлено не було", - сказав співрозмовник агентства.

Перевірку проводили три кінологічних розрахунків зі службовими собаками. На час перевірки з Большого театру були евакуйовані близько 3,5 тис. осіб.

Читайте також: Загроза вибуху: в Москві з Большого театру 3,5 тисячі людей евакуювали

Також, за словами співрозмовника агентства, нічого не було виявлено і в ГУМі, звідки були евакуйовані 2,5 тис. відвідувачів. Магазин поновив роботу.

Поліція перевіряла також приміщення Домового храму мучениці Татіани при МДУ їм. Ломоносова на Моховій вулиці, звідки евакуювали 20 людей.

У неділю в Москві були "заміновані" близько 30 різних об'єктів, серед яких торгові центри, кінотеатри, ресторани, кафе. "Всього було евакуйовано близько 30 тисяч осіб", - сказав співрозмовник агентства.

Зокрема, надійшла інформація про загрозу вибуху як мінімум в шести торгових центрах. Крім того, "заміновані" 3 кінотеатру, а також музей архітектури імені Щусєва, готелю "Національ" і "Метрополь". З приміщень кінотеатрів евакуювали майже 600 осіб.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-