У Парижі з’явиться служба велотаксі

У Парижі з’явиться служба велотаксі

Укрінформ
Велотаксі для огляду визначних місць французької столиці стало доступним відвідувачам міста кілька років тому, нині в планах створення окремої службиз таких перевезень. 

Поки таку послугу пропонують окремі приватні підприємці, тоді як в мерії вже обговорюють створення централізованого сервісу велотаксі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

В першу чергу, керівництво міста турбує неуніфікований вигляд велотаксі, що на думку керманичів, псує вигляд, оскільки такий транспорт «прикрашає» найвизначніші місця у столиці, 

«Це або просто велосипеди з «каретами» чи моторизовані триколісні велосипеди, які призначені для туристичних прогулянок. Вони всі різного кольору, форми. Така служба з’явилася кілька років тому, на кшталт інших столиць світу. Але за видимим спокоєм, у цьому маленькому середовищі бушує війна», - прокоментували у мерії, скаржачись на порушення паризьких «велорікш».

Читайте також: У Парижі скандал навколо різдвяного ярмарку

До представників цього бізнесу виникає багато питань, в першу чергу їхній статус нечітко визначений законодавчо, що дає можливість спекуляцій та подвійних тлумачень статусу та зобов’язань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-