У Парижі скандал навколо різдвяного ярмарку

У Парижі скандал навколо різдвяного ярмарку

Укрінформ
Традиційний різдвяний ярмарок, який щороку проходить на Єлисейських полях в Парижі, цього року може не відкритися. Неможливість досягти домовленості між організатором ярмарку та мерією вже обернулася скандалом, на черзі судові позови. Контракт на проведення ярмарків було укладено на 6 років у 2015 році, але цього року мерія попросила зробити перерву.

Про це повідомили організатори ярмарку, які в суботи проводили перемовини з представниками паризької мерії, повідомляє France 3

«Ніколи не було ніяких сумнівів у тому, що контракт укладено на шість років. (…) Якщо міська рада хоче порушити наш договір, ми будемо змушені використовувати всі доступні нам засоби», - заявив відомий організатор ярмарок Марсель Кампіон, який у 2015 році підписував контракт із мерією.

За словами Кампіона, у договорі немає положення про можливу перерву, а у проекті задіяні 2 тисячі людей, у разі відмови він буде зобов’язаний виплачувати їм штрафи, також звертатися до суду.

Організатори ще мають надію, що мерія змінить свої наміри у понеділок, якщо цього не станеться, то обіцяють влаштовувати акції протесту.

Як повідомлялося, у Страсбурзі вже встановили новорічну ялинку

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-