Трамп на Гаваях ознайомився з таємним військовим звітом

Трамп на Гаваях ознайомився з таємним військовим звітом

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп, який прибув на Гавайські острови, ознайомився там із таємним звітом Тихоокеанського командування збройних сил США. 

Про це повідомляє Голос Америки

"Президент США Дональд Трамп, який з першою леді в п’ятницю прибули на Гавайські острови, ознайомився з таємним звітом Тихоокеанського командування збройних сил США. Брифінг відбувся незабаром після того, як президентський літак приземлився на базі ВПС Гікгем на острові Оагу, де президента і його дружину традиційно привітали квітами", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: США можуть надати Україні грант у $47 мільйонів для купівлі зброї - ЗМІ

Невдовзі після того Трамп відбув на базу Морської піхоти, на якій розташована штаб-квартира Тихоокеанського командування - найбільшого об'єднаного командування збройних сил США. 

Дорогою на Гаваї президент заявив, що хотів би провести на островах додатковий день «цієї важливої подорожі», але скасував цей план, щоб довше залишитися на Філіппінах для участі в Саміті Південної Азії, крім нарад АСЕАН.

Проте в центрі уваги найдовшої дотепер подорожі президента Трампа, як зазначає видання, буде напружена ситуація на Корейському півострові з приводу ядерної і ракетної програм КНДР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-