Міноборони Британії вперше може очолити жінка - The Telegraph

Міноборони Британії вперше може очолити жінка - The Telegraph

Укрінформ
Прем’єр-міністр Великої Британії вперше в історії країни може призначити жінку на пост глави Міністерства оборони після відставки Майкла Феллона.

Про це повідомляє The Telegraph

“Депутати та міністри в середу ввечері зробили припущення, що прем’єр може замінити Феллона міністром-жінкою після того, як той подав у відставку через неприйнятну поведінку в минулому”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед можливих кандидатур, які розглядаються консерваторами, є Пенні Мордонт, яка з 2015 по 2016 роки була міністром Збройних сил у Міноборони Британії, і наразі займає пост міністра у Департаменті з питань праці та пенсій.

Читайте також: Глава Міноборони Британії подав у відставку

Напередодні міністр оборони Великої Британії Феллон подав у відставку, визнавши, що його поведінка в минулому не відповідала стандартам, прийнятим серед військових.

Як повідомлялося, журналістка Джулія Хартлі-Брюер заявила, що 15 років тому якийсь чоловік на вечері під час конференції Консервативної партії неодноразово намагався помацати її за коліно, в результаті чого їй довелося пригрозити вдарити його по обличчю. Газета The Sun з'ясувала, що цим чоловіком був Феллон.

Фото: PAUL GROVER

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-