Стихія у США знеструмила 1,5 мільйона будинків і підприємств

Стихія у США знеструмила 1,5 мільйона будинків і підприємств

Укрінформ
В результаті потужного шторму, який обрушився на північний схід США, без світла залишилися 1,5 млн будинків і підприємств.

Про це повідомляє Fox News.

Національна метеорологічна служба опублікувала попередження про сильний вітер по всьому регіону, пізніше з'явилися повідомлення про збиті дерева і пошкодження ліній електропередачі, у той час як деякі дороги були непрохідними в деяких місцях через повені. Дерева також падали на деякі будинки та транспортні засоби, йдеться у повідомленні.

Про серйозні пошкодження поки не повідомлялося.

"Навіть якщо ви не переймаєтеся дощем, вітер може збити вас із ніг, також він може збити деякі лінії електропередач", - заявив старший метеоролог Fox News Дженіс Дін.

За даними енергетичної компанії Eversource, в Коннектикуті понад 131 тис. клієнтів були знеструмлені. Інша компанія, National Grid, також повідомила, що близько 300 тис. клієнтів залишилися без світла в штаті Нью-Йорк, Род-Айленд і Массачусетс.

Читайте також: На Прикарпатті вітер повалив дерева, зруйнував дахи та знеструмив села

Тим часом у штаті Мен майже 500 тис. клієнтів були позбавлені електрики. Через це сотні шкіл скасували заняття в понеділок, а інші затримали відкриття.

У ще одній компанії - Central Maine Power - заявили, що більше 350 тис. клієнтів, а це більше половини клієнтської бази енергетичної компанії, також залишилися без доступу до енергії.

Телеканал повідомляє, що в сусідньому Нью-Гемпширі понад 200 тис. клієнтів були без світла.

"Нам потрібно близько 24-48 годин, щоб дійсно отримати хорошу інформацію про обсяг збитку", - сказав представник "Нью-Гемпшир Електрик Кооператив" Сет Уілер.

Як повідомлялося, буря почалася на Східному узбережжі в неділю, 29 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-