Флешку із таємною інформацією про аеропорт Гітроу знайшли просто на вулиці в Лондоні

Флешку із таємною інформацією про аеропорт Гітроу знайшли просто на вулиці в Лондоні

Укрінформ
Безробітний чоловік знайшов на одній з вулиць британської столиці цифровий пристрій з 2,5 гігабайтами конфіденційної інформації про безпеку аеропорту Гітроу.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Прес-секретар летовища 29 жовтня підтвердила повідомлення в газеті The Sunday Mirror про те, що USB-накопичувач містить маршрути безпеки, розклад, типи ідентифікації, необхідні для доступу до безпеки, та інші матеріали.

Видання повідомило, що серед деталей, знайдених на флешці, був маршрут і заходи безпеки, яких вживають під час присутності королеви Єлизавета II у Гітроу. Також у виявлених файлах були карти з детальним описом місця розташування камер безпеки та мережі тунелів і маршрутів для евакуації.

Чоловік, який знайшов накопичувач інформації, повідомив, що йшов до бібліотеки, щоб скористатися інтернетом для пошуку роботи, і знайшов флешку в районі Квінз-Парку, що в Західному Лондоні.

Читайте також: У Лондоні хакери вкрали дані пацієнтів пластичних хірургів

В аеропорту заявили, що плани безпеки після інциденту переглянуть, додавши, що аеропорт залишається пильним до загроз. Співробітники служби безпеки Гітроу почали внутрішнє розслідування, щоб з’ясувати, як це сталося, і роблять кроки для запобігання подібного в майбутньому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-