Втручання Росії в американські вибори: у понеділок можуть пройти перші арешти

Втручання Росії в американські вибори: у понеділок можуть пройти перші арешти

Укрінформ
Федеральне велике журі у Вашингтоні у п'ятницю, 27 жовтня, схвалило перші звинувачення за результатами розслідування, проведеного спеціальним радником ФБР Робертом Мюллером.

Про це повідомляє CNN з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією.

Як повідомляється, перші арешти у справі можуть відбутися вже в понеділок, 30 жовтня. Однак які саме звинувачення висунуті і проти кого - залишається невідомим. Представник Роберта Мюллера ситуацію коментувати не став.

Згідно з правилами, що регулюють спеціальні розслідування адвокатів, заступник генерального прокурора Рід Розенштейн, який контролює російське розслідування, мав бути ознайомлений з будь-якими звинуваченнями до того, як вони були прийняті до затвердження великим журі.

Читайте також: Республіканці хочуть звільнити радника ФБР, який розслідує зв'язки Трампа з РФ

За інформацією телеканалу, в п'ятницю кращі юристи, які допомагають Мюллеру проводити розслідування, були помічені в залі федерального суду округу, де велике журі зустрічається, щоб почути свідчення щодо російського розслідування.

Роберт Мюллер займається розслідуванням спроб втручання Росії в американські вибори 2016 року і того, чи мала команда нинішнього президента зв'язки з Кремлем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-