Штати розширюють санкційний список проти Росії на 33 позиції - NYT

Штати розширюють санкційний список проти Росії на 33 позиції - NYT

Список
Укрінформ
Сполучені Штати готують нові санкції щодо ряду російських компаній і фізичних осіб. Список найближчим часом буде переданий на затвердження до Конгресу.

Під санкції, ймовірно, потраплять фізичні та юридичні особи, пов'язані з російськими оборонними відомствами і спецслужбами. За даними газети The New York Times, обмежувальні заходи будуть введені щодо 33 підприємств.

До нього увійшли, зокрема, компанії "Алмаз-Антей", концерни "Калашніков" і "Іжмаш", корпорації "Оборонпром", "Ростєх", а також такі структури, як ГРУ, ФСБ, СЗР, Центр спеціальних технологій та інші. Крім того, до переліку внесено компанії російського авіапрому, у тому числі "Російські вертольоти", корпорації "Міг", "Сухий", "Туполєв".

Раніше держсекретар США Рекс Тіллерсон затвердив список російських підприємств і установ, співпраця з якими загрожуватиме санкціями американському бізнесу та іноземним компаніям.

"Найближчим часом очікується публікація цих списків у відкритому доступі на офіційному веб-сайті Державного департаменту США", - заявила прес-секретар держдепу Хезер Науерт.

Читайте також: Конгрес США стежитиме, як адміністрація дотримується санкцій проти Росії

Можливі санкції США пов'язані з діями Росії в Донбасі, а також можливим втручанням у хід американських виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-