Проти Манафорта відкрили ще одну справу - ЗМІ

Проти Манафорта відкрили ще одну справу - ЗМІ

Укрінформ
Прокурор Південного округу Нью-Йорка почав розслідування справи про можливе відмивання грошей колишнім главою президентської виборчої кампанії Дональда Трампа Полом Манафортом.

Про це повідомляє ABC News з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.

За його інформацією, прокурор проводить розслідування діяльності Манафорта на додаток до інших справ, відкритих проти колишнього радника Трампа.

Зазначається, що речник Манафорта відмовився коментувати дану інформацію.

Читайте також: У Манафорта виявили 60-мільйонний бізнес із російським олігархом

Як відомо, Манафорт зокрема є фігурантом розслідування можливих зв'язків між виборчим штабом президента США Дональда Трампа і Росією.

Також повідомлялося, що наприкінці травня 2016 року колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав у НАБУ так звану "чорну бухгалтерію" ПР із зафіксованими виплатами на суму близько 2 мільярдів доларів. Пізніше копії "бухгалтерії" оприлюднив і депутат Сергій Лещенко. У матеріалах фігурують відомі політики, міністри, депутати, судді, а також американський політтехнолог Пол Манафорт, ім’я якого згадується у 22 записах за період з 20 листопада 2007 року по 5 жовтня 2012 року. Загальна сума витрат, вказаних у цих записах, становить 12,7 мільйона доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-