Клімкін бере участь у Середземноморській конференції ОБСЄ щодо мігрантів

Клімкін бере участь у Середземноморській конференції ОБСЄ щодо мігрантів

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін бере участь у Середземноморській конференції ОБСЄ, присвяченій питанням безпеки та співробітництва в часи значних переміщень мігрантів та біженців, що проходить в Італії.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Міністр закордонних справ України Павло Клімкін бере участь у Середземноморській конференції ОБСЄ, присвяченій питанням безпеки та співробітництва в часи значних переміщень мігрантів та біженців (24-25 жовтня 2017 року м.Палермо, Італія)", - зазначається у повідомленні.

Виступаючи на сегменті високого рівня, Клімкін поінформує спільноту ОБСЄ про серйозні безпекові та гуманітарні загрози, у тому числі проблеми внутрішньо переміщених осіб, які постали перед Україною у зв’язку зі збройною агресією РФ проти нашої країни, а також заходи, що вживаються українською владою з метою їх подолання та запобігання міграційним ризикам для країн-сусідів. 

Читайте також: Орбан оголосив Центральну Європу "зоною без мігрантів"

У рамках участі у конференції керівник МЗС України планує провести низку важливих двосторонніх зустрічей, зокрема з майбутнім італійським головуванням у ОБСЄ, а також главами зовнішньополітичних відомств держав-учасниць та середземноморських партнерів ОБСЄ.

Конференція є важливою платформою щодо розвитку діалогу та співпраці між державами-учасницями та середземноморськими партнерам по співробітництву ОБСЄ. Захід надасть можливість учасникам обговорити комплекс питань, пов’язаних із зростанням міграційних потоків і потоків біженців, а також обмінятися досвідом й найкращою практикою в цій сфері. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-