У редакції

У редакції "Еха Москви" напали з ножем на ведучу

Оновлено
Укрінформ
Невідомий увірвався в редакцію "Ехо Москви" і поранив ножем ведучу Тетяну Фельгенгауер, журналістка госпіталізована.

Про це повідомив "Інтерфаксу" головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов у понеділок.

"Увірвався на радіостанцію чоловік вдарив ножем у горло ведучу Тетяну Фельгенгауер. Вона госпіталізована, їй поставили катетер", - сказав Венедиктов.

Він додав, що МВС попереджено про те, що трапилося, в будівлі працює поліція.

За словами Венедиктова, на даний момент невідомо, в якому стані знаходиться журналістка. "Мені відомо, що вона дихає", - уточнив головний редактор "Ехо Москви".

Читайте також: У Мюнхені невідомий поранив ножем 5 осіб, людей просять не залишати домівок

За словами лікарів, загрози життю журналістки немає. Зазначається, що нападник затриманий охороною і переданий поліції.

У Генеральній прокуратурі РФ назвали кричущою історію з нападом на журналістку і пообіцяли тримати ситуацію на контролі.

За попередніми даними, напад на Фельгенгауер не пов'язаний з її професійною діяльністю, в ньому простежується особистий мотив, повідомило "Інтерфаксу" джерело, знайоме з ситуацією.

"За попередніми даними, нападник був знайомий з журналісткою. Як припускають, напад не пов'язаний з журналістською діяльністю Фельгенгауер. Як основна версія поки що висувається хуліганство", - сказав співрозмовник агентства.

Він зазначив, що чоловік, який увірвався на радіостанцію "Ехо Москви", був озброєний не ножем, а іншим гострим предметом.

Тетяна Фельгенгауер, донька незалежного російського військового оглядача Павла Фельгенгауера, відома своїми ліберальними поглядами. Розповідаючи про ситуацію в Росії, вона часто буває іронічною по відношенню до влади і сплеску шовіністичних настроїв у країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-